Indy gelooft in
jouw talent

Switch naar kinderopvang!

De leukste carrièreswitch

De kinderopvang kijkt uit naar talent zoals jij. Zo kunnen we kinderen nóg meer op laten vangen en hen een fantastische ontwikkeling bieden. Doe de test en ontdek hoe goed kinderopvang bij jou past.

Diplomacheck

Wie weet kun jij met jouw diploma werken in kinderopvang. Check of jij direct kunt overstappen. Of misschien heb je alleen een aanvullend bewijs nodig. Ontdek het met de diplomacheck.

Ander diploma?

Heb jij een ander diploma en wil je overstappen naar kinderopvang? Ontdek de diverse mogelijkheden voor werken en leren of bespreek de mogelijkheden van werken en leren met een kinderopvangorganisatie.

BSO

Ben jij er klaar voor om je creativiteit, sportiviteit of ander talent in te zetten in je werk? En lijkt het je te gek om kinderen in de basisschoolleeftijd te helpen om zich optimaal te ontwikkelen? Dan is de bso helemaal jouw plek. Er zijn veel diploma’s waarmee je, met of zonder aanvullend bewijs, mag werken in de bso. Ontdek de mogelijkheden met jouw diploma.

Zij gingen je voor! En ze vertellen hoe blij ze zijn met die beslissing:

Ook zij stonden ooit in jouw schoenen. Ze switchten naar kinderopvang en zo hebben zij dat ervaren:  

“ Het is belangrijk om een veilige plek te creëren, zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen.”

Om na 26 jaar werken het roer om te gooien en een compleet nieuw vak te leren, heb je lef en doorzettingsvermogen nodig. Simone Roseboom (46 jaar) kan erover meepraten.

“Ik wil kinderen zelfstandigheid meegeven. Hen zelf beslissingen laten nemen.”

Claudia Eeken bracht een schat aan onderwijservaring mee naar haar baan op het kinderdagverblijf. Na een tussenstop koos ze opnieuw bewust voor werken op de peutergroep. Met veel plezier bereidt ze de kinderen voor op de overgang naar de basisschool.

Dankzij jou... bedankvideo's

Geef jouw mening

Geef jouw mening