Indy gelooft in
jouw talent

Switch naar kinderopvang!

De leukste carrièreswitch

De kinderopvang kijkt uit naar talent zoals jij. Zo kunnen we kinderen nóg meer op laten vangen en hen een fantastische ontwikkeling bieden. Doe de test en ontdek hoe goed kinderopvang bij jou past.

Diplomacheck

Wie weet kun jij met jouw diploma werken in kinderopvang. Check of jij direct kunt overstappen. Of misschien heb je alleen een aanvullend bewijs nodig. Ontdek het met de diplomacheck.

Ander diploma?

Heb jij een ander diploma en wil je overstappen naar kinderopvang? Ontdek de diverse mogelijkheden voor werken en leren of bespreek de mogelijkheden van werken en leren met een kinderopvangorganisatie.

Wat kunnen kinderen allemaal van jóu opvangen? Check hier de locaties van kinderopvang bij jou in de buurt. Ontdek de openstaande vacatures en leerplekken voor buitenschoolse opvang (bso) en kinderdagverblijf (kdv) en ga direct aan de slag!

BSO

Ben jij er klaar voor om je creativiteit, sportiviteit of ander talent in te zetten in je werk? En lijkt het je te gek om kinderen in de basisschoolleeftijd te helpen om zich optimaal te ontwikkelen? Dan is de bso helemaal jouw plek. Er zijn veel diploma’s waarmee je, met of zonder aanvullend bewijs, mag werken in de bso. Ontdek de mogelijkheden met jouw diploma.

Zij gingen je voor! En ze vertellen hoe blij ze zijn met die beslissing:

Ook Angelique, Jan en Miranda stonden ooit in jouw schoenen. Ze switchten naar kinderopvang en zo hebben zij dat ervaren:  

“Kinderen mogen zijn wie ze zijn, zich thuis voelen. ”

Hoe is het om, na een aantal jaar ‘eruit te zijn geweest’, weer terug te keren als pedagogisch medewerker op de bso? Ragna ten Holder zette kortgeleden de stap. En vertelt hoe ze opnieuw haar plek vond op de groep.

“Ik wil dat kinderen leren dat ze zichzelf mogen zijn en ruimte mogen geven aan hun eigen fantasie.”

Caitlin de Wit (22 jaar) zit in het vierde jaar van de studie Pedagogisch Management Kind en Educatie (PMKE), maar doet veel meer dan studeren alleen.

“Kinderopvang is een heel belangrijke sector waarvan de waarde vaak wordt onderschat”

Dion Veurink is 20 jaar en vierdejaarsstudent Pedagogisch Management Kind en Educatie (PMKE) aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Naast haar studie is ze clustermanager bij Kinderwereld.

Dankzij jou... bedankvideo's

Geef jouw mening

Geef jouw mening