Indy gelooft in
jouw talent

Switch naar kinderopvang!

De leukste carrièreswitch

De kinderopvang kijkt uit naar talent zoals jij. Zo kunnen we kinderen nóg meer op laten vangen en hen een fantastische ontwikkeling bieden. Doe de test en ontdek hoe goed kinderopvang bij jou past.

Play Video

Diplomacheck

Wie weet kun jij met jouw diploma werken in kinderopvang. Check of jij direct kunt overstappen. Of misschien heb je alleen een aanvullend bewijs nodig. Ontdek het met de diplomacheck.

Ander diploma?

Heb jij een ander diploma en wil je overstappen naar kinderopvang? Ontdek de diverse mogelijkheden voor werken en leren of bespreek de mogelijkheden van werken en leren met een kinderopvangorganisatie.

Zij gingen je voor! En ze vertellen hoe blij ze zijn met die beslissing:

Ook zij stonden ooit in jouw schoenen. Ze switchten naar kinderopvang en zo hebben zij dat ervaren:  

“Ik breng de kinderen kennis over en respect voor de natuur bij. ”

Een baan met impact. Die vond Pepijn Verbrugge bij een bso in de natuur. Hij leert kinderen over de natuur over en er respect voor te hebben. Hij hoopt dat ze zich daardoor tot duurzame wereldburgers ontwikkelen.

“Sommige kinderen hebben meer aan duidelijkheid en uitleg dan een knuffel of aai over hun bol.”

Werken met kinderen. Dat is de droom van Ine Vink. Lang dacht ze dat dat niet mogelijk was, omdat ze autisme heeft. Maar niets is minder waar. Ze is op latere leeftijd (34 jaar) gaan werken en leren in kinderopvang. En dat bevalt haar goed.

“Kinderen die roepen ‘Ik ga niet mee naar huis!’ is het mooiste compliment dat je kunt krijgen. ”

Hij verruilde zijn baan als outdoor-instructeur voor die van pedagogisch medewerker op ‘BuitenSpeelOpvang’ Wijs! Hier kan Erik van Eijk zijn passie voor sport en natuur goed in kwijt en stimuleert hij creativiteit bij kinderen.

Werken en leren

Er zijn twee manier om werken en leren in kinderopvang te combineren. Als pedagogisch medewerker in ontwikkeling via een EVC-traject, óf als student-werknemer die een (verkorte) opleiding volgt.

Vacatures

Wat kunnen kinderen allemaal van jóu opvangen? Check hier de locaties van kinderopvang bij jou in de buurt. Ontdek de openstaande vacatures en leerplekken voor buitenschoolse opvang (bso) en kinderdagverblijf (kdv) en ga direct aan de slag!

BSO

Ben jij er klaar voor om je creativiteit, sportiviteit of ander talent in te zetten in je werk? En lijkt het je te gek om kinderen in de basisschoolleeftijd te helpen om zich optimaal te ontwikkelen? Dan is de bso helemaal jouw plek. Er zijn veel diploma’s waarmee je, met of zonder aanvullend bewijs, mag werken in de bso. Ontdek de mogelijkheden met jouw diploma.

Dankzij jou... bedankvideo's

Geef jouw mening

Geef jouw mening

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.