De leukste bijbaan
naast je opleiding!

Kies voor een bijbaan in kinderopvang die bij jou en je studie past

Volg jij een opleiding waar de opvoeding en ontwikkeling van kinderen onderdeel van is? Dan is een bijbaan in kinderopvang misschien wel wat voor jou! Geen vakkenvullen of afwassen, maar meteen werkervaring op doen met de leukste mini-mensen die er zijn: kinderen!

Voordelen voor jou als student

*brutosalaris per uur excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering

Doe de diplomacheck

Volg je een hbo-opleiding waarbij je met je diploma in kinderopvang mag werken? Dan mag je vanaf het derde jaar al aan de slag in de bso en vanaf het vierde jaar in de dagopvang. Benieuwd of jouw opleiding ook geschikt is?

Check de vacatures

Werken in kinderopvang

Check met de Diplomacheck of je met jouw mbo of hbo-diploma mag werken kinderopvang. Groen vinkje voor dagopvang of bso? Jij mag met dit diploma in kinderopvang aan de slag!

Bijbaan in kinderopvang

Heb je 50 of 75 procent van je studiepunten gehaald? Solliciteer dan bij een kinderopvangorganisatie bij jou in de buurt. Je mag op alle vacatures voor pedagogisch medewerker solliciteren. Bespreek de mogelijkheden voor een bijbaan met de kinderopvangorganisatie.

“Ik voel mij echt een collega. Ik word overal bij betrokken.”

Shanischa Malagrida

22 jaar

“Ik kan mijn werk in kinderopvang goed combineren met mijn studie.”

Maartje Holdijk

23 jaar

Verdien €14,- per uur

Een van de beter betaalde bijbanen!

0 tot 24 uur

Je uren zijn flexibel in te plannen naast je schoolrooster

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.