Omar is nu al
trots op jou

Nog beter worden in je vak?

Play Video

Een speciale kerstboodschap.
Voor jou!

2020 is een bijzonder jaar geweest. De plotselinge lockdown en het regelen van de noodopvang. Het (weer) moeten missen van de kinderen. Het heeft veel doorzettingsvermogen, creativiteit en flexibiliteit van iedereen gevraagd. We zijn ontzettend trots op wat kinderopvang voor elkaar heeft gekregen. Daarom ontwikkelde we een speciale bedankvideo met Jochem van Gelder.

Tamara van Ark stuurt brief aan kinderopvang

‘Heel veel dank voor jullie waardevolle inzet, veerkracht en jullie harde werken’. Wat een mooie woorden van staatssecretaris Tamara van Ark. 

De staatssecretaris heeft een brief geschreven aan iedereen in de kinderopvang: ouders, werknemers, werkgevers, gastouders, gastouderbureaus en iedereen die op één of andere manier te maken heeft met de kinderopvang. Zij spreekt hierin haar waardering uit voor iedereen die tijdens de coronacrisis keihard werkt en geeft aan hard te werken om te komen tot een compensatie voor de eigen bijdrage die ouders nu moeten blijven betalen aan de kinderopvang.

Haal alles uit je talent

Je bent dol op kinderen, daarom heb je er je vak van gemaakt. Maar als jij nóg beter wordt, kun je ze straks nog meer meegeven. Het mooie van kinderopvang is dat er ongelooflijk veel verdiepingsmogelijkheden zijn. Hoe haal jij alles uit je talent? 

We zijn trots op jou

We willen je laten weten hoe trots we op jou en alle andere 100.000 pedagogisch medewerkers zijn. En wie kan jullie beter bedanken dan de kinderen zelf, samen met hun ouders? In de filmpjes hieronder komen ze voorbij!

Play Video

Guevara vangt zijn onafhankelijkheid op

Play Video

Josan vangt iedere week nieuwe woorden op

Play Video

Marinde vangt haar gevoel voor creativiteit op

Play Video

Xavi vangt zijn vertrouwen in anderen op

“Fantastisch om te ervaren hoeveel ik kinderen kan bijbrengen”

Betekenisvol werk

Dankzij jou, als pedagogisch medewerker, vangen kinderen vaardigheden op die ze thuis verder ontwikkelen. Dankzij jou kunnen vaders én moeders blijven werken. Krijgen ouders meer zelfvertrouwen in het opvoeden, en dus blijere kinderen. Wil jij een positieve stempel blijven drukken op de toekomstige generatie? Kijk dan eens hoe je jezelf kunt laten groeien in je vak. 

Geef jouw mening

Geef jouw mening