Milan is apetrots
op jou!

Hoe trots ben jij op je vak?

Wij zijn trots op je

En niet zo’n beetje ook. Want heb je wel in de gaten hoe waardevol het is wat je doet? Dankzij jou vangen kinderen vaardigheden op die ze nog niet kenden. Dankzij jou voelen kinderen zich thuis. En dat mag iedereen weten! Help je mee om nog meer professionals te vinden zoals jij? Het enige wat je hoeft te doen is je vrienden, familie en kennissen vertellen over je fantastische beroep. En ze te laten weten hoe betekenisvol het is. Daag ze uit de online test te doen, om te ontdekken of zij de juiste kwaliteiten in huis hebben; de kwaliteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van een kind.

Nahla vangt op wat ‘samen delen’ betekent

Dankzij jou

Zij gingen je voor!

Thérèse en Dion vertellen trots over hun werk in de kinderopvang. Met welk verhaal maak jij anderen enthousiast over dit mooie vak?

“Kinderen mogen zijn wie ze zijn, zich thuis voelen. ”

Hoe is het om, na een aantal jaar ‘eruit te zijn geweest’, weer terug te keren als pedagogisch medewerker op de bso? Ragna ten Holder zette kortgeleden de stap. En vertelt hoe ze opnieuw haar plek vond op de groep.

“Ik wil dat kinderen leren dat ze zichzelf mogen zijn en ruimte mogen geven aan hun eigen fantasie.”

Caitlin de Wit (22 jaar) zit in het vierde jaar van de studie Pedagogisch Management Kind en Educatie (PMKE), maar doet veel meer dan studeren alleen.

“Kinderopvang is een heel belangrijke sector waarvan de waarde vaak wordt onderschat”

Dion Veurink is 20 jaar en vierdejaarsstudent Pedagogisch Management Kind en Educatie (PMKE) aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Naast haar studie is ze clustermanager bij Kinderwereld.

Hé pedagogische topper. We zijn trots op jou!

Dat we trots zijn op jou en op al je 100.000 collega’s is een understatement. En wie kan je beter bedanken dan de kinderen zelf, samen met hun ouders? Bekijk de video’s hieronder, en laat je overspoelen door complimentjes.

Maar hoe trots ben jij eigenlijk op jouw werk in de kinderopvang? Waar kom jij elke ochtend je bed voor uit? En wat maakt je beroep zo bijzonder? Deel het met de wereld. Via je social media, in de supermarkt, op het schoolplein, bij de kapper, en met iedereen die het maar wil horen!

Dankzij jou... bedankvideo's

Geef jouw mening

Geef jouw mening