Milan is apetrots
op jou!

Hoe trots ben jij op je vak?

Wij zijn trots op je

En niet zo’n beetje ook. Want heb je wel in de gaten hoe waardevol het is wat je doet? Dankzij jou vangen kinderen vaardigheden op die ze nog niet kenden. Dankzij jou voelen kinderen zich thuis. En dat mag iedereen weten! Help je mee om nog meer professionals te vinden zoals jij? Het enige wat je hoeft te doen is je vrienden, familie en kennissen vertellen over je fantastische beroep. En ze te laten weten hoe betekenisvol het is. Daag ze uit de online test te doen, om te ontdekken of zij de juiste kwaliteiten in huis hebben; de kwaliteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van een kind.

Nahla vangt op wat ‘samen delen’ betekent

Dankzij jou

Zij gingen je voor!

Thérèse en Dion vertellen trots over hun werk in de kinderopvang. Met welk verhaal maak jij anderen enthousiast over dit mooie vak?

“In de ontwikkeling van baby’s gebeurt zoveel. Je ziet ze groeien.”

Femke van den Bos werkt al bijna 7 jaar in kinderopvang. Haar eerste stage was op een peuterspeelzaal en daarna startte ze op een peutergroep. Maar inmiddels weet ze dat werken met baby’s echt haar ding is.

“ Het is belangrijk om een veilige plek te creëren, zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen.”

Om na 26 jaar werken het roer om te gooien en een compleet nieuw vak te leren, heb je lef en doorzettingsvermogen nodig. Simone Roseboom (46 jaar) kan erover meepraten.

“Als je werkt met kinderen is niet één dag hetzelfde, je leert elke dag iets nieuws! ”

Carmen Schuts is 26 jaar, woont in Almere en is vorig jaar gestart met de bbl-opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang aan het ROC Hilversum. Benieuwd naar haar ervaringen en tips voor aankomende studenten?

Hé pedagogische topper. We zijn trots op jou!

Dat we trots zijn op jou en op al je 100.000 collega’s is een understatement. En wie kan je beter bedanken dan de kinderen zelf, samen met hun ouders? Bekijk de video’s hieronder, en laat je overspoelen door complimentjes.

Maar hoe trots ben jij eigenlijk op jouw werk in de kinderopvang? Waar kom jij elke ochtend je bed voor uit? En wat maakt je beroep zo bijzonder? Deel het met de wereld. Via je social media, in de supermarkt, op het schoolplein, bij de kapper, en met iedereen die het maar wil horen!

Dankzij jou... bedankvideo's

Geef jouw mening

Geef jouw mening